Verhuur

Wij verhuren ons clubgebouw ‘De Tipi’ aan groepen (voor; kampen, meetings, cursus, workshop of vergadering). Het is een scouting gebouw, dus verwacht geen ultieme luxe, maar ons gebouw beschik over alle basisvoorzieningen op een prachtige locatie aan de Zoetermeerse Plas (Noord Aa in de volksmond). Belangstellenden kunnen contact opnemen met de beheerder om de mogelijkheden te bespreken omtrent huren.

Het Gebouw

Op de begane grond…
.. een ruime (professionele-)keuken met basisvoorzieningen zoals: een 6-pits gasfornuis, gasoven, aanrecht met 2 diepe spoelbakken, groot werkblad, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.
.. twee ruime lokalen die gescheiden zijn door een schuifwand. Zo is er de mogelijkheid om er een lange grote ruimte van te maken. De lokalen zijn aan de waterkant gelegen en bieden via een glazen dubbele deur uitzicht op de Zoetermeerse Plas (‘Noord Aa’).
.. via de entree en hal toegang tot het dames toilet & douche en het herentoilet en douche.
.. toegang tot een mindervaliden toilet en douche.

Op de eerste verdieping…*
.. de overloop.
.. twee lokalen en een balkon met uitzicht op de plas, de kreek en het Longhouse (de botenloods).
(*LET OP: enkel bij verhuur van kampen, deze verdieping is niet voor incidentele verhuur)

De inrichting van het gebouw is eenvoudig en zoals dat heet "Scoutproof". Er zijn geen bedden. Overnachten kan op eigen luchtbedden/matrassen in één van de zalen. Of met tenten op het buitenterrein.

Buiten is er om het clubgebouw heen een groot speelterrein en kampvuurplaats. Gebruik van de kampvuurplaats mag uitsluitend na overleg met de brandweer. Pleeg vooraf overleg hierover met de beheerder.

Verhuurmogelijkheden
Voor verhuur zijn wij van Maandag ochtend t/m Vrijdag avond beschikbaar.
Scouting zomerkamp, in de vakantie, kunnen de weekenden bij betrokken worden.
Zaterdag en zondag zullen wij zelf gebruik maken van ons gebouw, er is dan ook geen verhuur. Uw wensen zijn bespreekbaar. Informeer eventueel verder bij de beheerder.

Contact met de Beheerder
U kunt contact opnemen met de beheerder door via onze contactpagina een berichtje te sturen. Eventueel kunt u ook direct mailen naar sc.pocahontas.verhuur@gmail.com.

Meer Info
Kijk ook eens op onze Facebook, Scouting Pocahontas. Hier staan meer foto’s o.a. het gebouw.

Made with in the Netherlands. © Copyright Scouting Pocahontas 2017.